AMALTHEA

Image Video

Shtëpia Botuese AMALTHEA është biznes i themeluar më 28.06.2021 në ARBK (Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve në Kosovë) dhe nën përgjegjësitë e saj ka këto veprimtari.

5811 – Publikimi dhe shitja e librave (të të gjitha formateve)

5813 – Publikimi dhe shitja e gazetave (të të gjitha formateve)

5819 – Aktivitete të tjera botuese si:

1.      Daktilografim

2.      Korrekturë të tekstit

3.      Redakturë të tekstit

4.      Dizajnim të librave dhe gazetave

5.      Përkthime nga gjuha angleze/gjermane në gjuhën shqipe dhe anasjelltas

Kjo shtëpi botuese operon në Republikën e Kosovës dhe në bashkëpunim me bizneset e tjera në Ballkan dhe Evropë.

REGISTER

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbështetur përvojën tuaj në këtë faqe interneti dhe për qëllime të tjera të përshkruara në faqen tonë.