AMALTHEA

Libraria

Një trup është i burgosur kur ka një mendje të burgosur. Për ta njohur zemrën dhe mendjen e një njeriu nuk duhet shikuar se çfarë ka arritur por se çfarë synon të arrijë. Pantina nuk synonte as më shumë e as më pak sesa lirinë dhe barazinë për kombin shqiptar në ish-Jugosllavi.  

Emocionet janë reagime që qeniet njerëzore përjetojnë në përgjigje të ngjarjeve ose të situatave. Lloji i emocionit që një person përjeton përcaktohet nga rrethanat që e shkaktojnë emocionin. Për shembull, një person përjeton gëzim kur merr lajme të mira dhe frikë kur kërcënohet. Emocionet kanë një ndikim të fortë në jetën tonë të përditshme. Ne marrim vendime bazuar në faktin nëse jemi të lumtur, të zemëruar, të trishtuar, të mërzitur ose të frustruar. Ne gjithashtu zgjedhim aktivitete dhe pasione bazuar në emocionet që ato nxisin. Të kuptuarit e emocioneve mund të na ndihmojë të lundrojmë në jetë me lehtësi dhe stabilitet më të madh.

Lista e librave

LIBRI 1

Emocionet – Energji Në Lëvizje

LIBRI 2

QELIA 11 – SHEREMET PANTINA

Libri 3

NDRYSHE NGA TI

Resvista

12 REVISTA ENIGMATIKE

Regjistrohuni tani për kuponë

Regjistrohuni që të përfitoni zbritje në libra, kompani ju dërgon email kur ka lëshuar kupon për lirim te librave apo çmime speciale!

    REGISTER

    Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbështetur përvojën tuaj në këtë faqe interneti dhe për qëllime të tjera të përshkruara në faqen tonë.