AMALTHEA

Adress

Rr. Zagrebi 23/32 10 000 - Prishtinë

Email

info@amalthea-ks.com amaltheakryeziu@gmail.com

Phone

+383 48 117 522
+383 44 117 522
+383 49 117 522

REGISTER

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbështetur përvojën tuaj në këtë faqe interneti dhe për qëllime të tjera të përshkruara në faqen tonë.